fredag 18. januar 2013

Hverdagskos ♥

 
 
Ukeslutt, og helg igjen. 
Jeg skal tilbringe min på Kvinneklinikken, med nybakte horn, fylt med ost og skinke i matpakken. 
 Denne enkle oppskriften slår aldri feil. 
Du kan fylle hornene med stort sett hva som helst.
Sjokolade og bær smaker himmelsk.
  
 
 
 
© Annelise Edgarsdatter
 
 
Lag verdens enkleste gjærdeig.

Denne oppskriften gir ca 32. stk
Bland det tørre først. Smelt margarin, og bland i melk og vann.
Rør væsken godt inn i melblandingen
 
1 kg  hvetemel
 
1 pk tørrgjær
 
2 ss sukker
 
1 ts salt
 
70 g margarin
 
3 dl melk
 
2 dl vann
 
2 egg til pensling

 
La deigen heve ca. 1 time, slå ned deigen, og la den heve 1 time til.
Kjevle ut, og legg på fyll.
Heves i ytterligere 20 minutter før steking.



Pensle hornene med vispet egg.
Stekes på 200 grader i ca 10 - 12 minutter.

 
En nydelig helg til dere.



Annelise
 
 
  
 

Ingen kommentarer :

Legg inn en kommentar

Så fint at du legger igjen spor etter deg, da finner jeg tilbake til deg ♥