Ukeslutt, og helg igjen.
Jeg skal tilbringe min på Kvinneklinikken, med nybakte horn, fylt med ost og skinke i matpakken.
Denne enkle oppskriften slår aldri feil.
Du kan fylle hornene med stort sett hva som helst.
Sjokolade og bær smaker himmelsk.
♥
© Annelise Edgarsdatter
Lag verdens enkleste gjærdeig.
Denne oppskriften gir ca 32. stk
Bland det tørre først. Smelt margarin, og bland i melk og vann.
Rør væsken godt inn i melblandingen
1 kg hvetemel
1 pk tørrgjær
2 ss sukker
1 ts salt
70 g margarin
3 dl melk
2 dl vann
2 egg til pensling
♥
♥
La deigen heve ca. 1 time, slå ned deigen, og la den heve 1 time til.
Kjevle ut, og legg på fyll.
Heves i ytterligere 20 minutter før steking.
En nydelig helg til dere.
♥
Annelise
Pensle hornene med vispet egg.
Stekes på 200 grader i ca 10 - 12 minutter.
♥
Annelise
Ingen kommentarer :
Legg inn en kommentar
Så fint at du legger igjen spor etter deg, da finner jeg tilbake til deg ♥